Basis

Testosteron Cypionate Basis

Tegenwoordig wordt testosteron gebruikt in bodybuilding, maar eerder werd deze steroïde gebruikt voor medische doeleinden zoals:

  • Osteoporose.
  • Spieratrofie.
  • Lage botdichtheid.
  • Ernstige menstruatiebloeding.

Het gebruik van exogene stimulerende middelen die kunstmatig zijn gegenereerd, kan voor lichamelijke klachten zorgen. Dit betekent niet dat we het afraden om anabole steroïden te gebruiken. Het verschilt per persoon of ze kiezen om een te beginnen aan een cyclus met anabole steroïden. Tenzij u het echt nodig heeft, zou niemand u adviseren om  Testosteron C-injectiecycli te gebruiken. Maar als u nog steeds geïnteresseerd bent om Test Cypionate te gaan gebruiken lees dan verder. Testosteron moet de basis zijn van elke steroïde cyclus. Bij het gebruik van een exogeen testosteron zal het lichaam de natuurlijke productie niet zo snel onderdrukken. Bij het gebruik van een steroïde gebeurt dit veel sneller.

Testosteron Cypionate Basis

De hypofyse in de hersenen is verantwoordelijk voor het reguleren van het testosteronniveau. Zodra dit hormoon is geproduceerd, beweegt het hormoon naar de juiste plaats en voert het de daarmee geassocieerde functies uit.


Functies van testosteron in het menselijk lichaam

Van testosteron is bekend dat het een aantal mannelijke kenmerken onder controle houdt; het omvat het volgende:

– Spermaproductie
– Botmassa
– Vetverdeling
– geslachtsdrift
– RBC-productie
– Spiergrootte en kracht.

Naast wat we hierboven hebben vermeld, heeft testosteron het vermogen om je mentaal beter te laten voelen en je aan een beter slaap patroon te kunnen houden. Hierdoor wordt je beter gemotiveerd om je  dagelijkse activiteiten te voltooien.

Door bepaalde veranderingen ondervinden sommige mannen het probleem van een lagere testosteronproductie, waardoor ze onvruchtbaar kunnen worden. Uw arts kan u dan TRT exogeen testosteron voorschrijven. Test Cypionate is zo’n synthetische steroïde die helpt om het niveau dan weer normaal te krijgen. Bodybuilders en atleten schakelen over op deze exogene steroïde omdat het helpt bij het opbouwen van spieren.

Zoals eerder vermeld, kunnen zelfs vrouwen deze vorm van testosteron gebruiken, maar in kleinere hoeveelheden. Voor vrouwen is testosteron verantwoordelijk voor het verhogen van  de botdichtheid en het opbouwen van spierkracht. Het is belangrijk om te weten dat vrouwen met een hoger niveau van dit hormoon gevoeliger kunnen zijn voor bepaalde bijwerkingen zoals  haargroei en een zwaardere stem.

Testosteron Cypionate Overzicht

Nou, testosteron is een belangrijk hormoon voor mannen, door het ontwikkelen van secundaire mannelijke kenmerken speelt dit hormoon een sleutelrol bij het handhaven van de vruchtbaarheidsniveaus bij de man. Het verlaagde niveau kan voor velen een punt van zorg zijn. Maar met de vooruitgang in de wetenschap hebben we een aantal geweldige ontwikkelingen op dit gebied gezien. Je kunt nu synthetische supplementen van dit hormoon vinden. Het staat bekend als Testosteron Cypionate. Dit hormoon speelt niet alleen een rol bij het op peil houden van het testosterongehalte in het lichaam, maar speelt tegelijkertijd een belangrijke rol bij bodybuilding. Maar als u naar dit hormoon kijkt om het als een atletisch supplement te gebruiken, dan is het doel misschien niet voldoende.

Testosteron Cypionate Overzicht

Hoewel Test C er veel voordeel in opslaat, kan het tegelijkertijd ook enkele schadelijke effecten veroorzaken. Soms kunnen deze bijwerkingen dodelijk zijn en daarom is het raadzaam om hierover medisch advies in te winnen. Omwegen zullen u altijd adviseren om deze steroïde in een beperkte hoeveelheid in te nemen, overdosering kan schadelijk zijn, zo erg zelfs dat het kan leiden tot een hartaanval.

Vrouwtjes produceren dit hormoon ook, maar in beperkte hoeveelheden. Vaak hebben vrouwen dit medicijn niet voorgeschreven, omdat het kan leiden tot de ontwikkeling van secundaire, ale-karakters in hen, zoals acne, een vette huid, de groei van gezichtshaar, enz.

Het is voor sommigen gemakkelijk om het advies van uw arts te vragen, maar voor anderen niet. Afhankelijk van de relatie die u met uw arts heeft, kunt u een recept voor deze steroïde vragen. In sommige landen, zoals de Verenigde Staten, is het illegaal om dit of een andere steroïde zonder recept te kopen. We bieden Test Cypionate van een paar hoogwaardige fabrikanten in onze online winkel. Het aankoopproces is uiterst discreet. De precieze dosis van Test C is 500 mg per week, hoewel sommige in een cyclus hogere doses zullen uitvoeren. Het hangt allemaal af van de persoon.

Een belangrijk punt dat hier de moeite waard is om te herhalen, is dat je niet in zelfinjecties moet springen als je een beginner bent in de wereld van kunstmatige steroïden. Zoek de hulp van een arts. Bovendien, als u al een behandeling ondergaat en medicijnen gebruikt zoals diabetes of bloedverdunners, dan moet u waarschijnlijk de arts hiervan op de hoogte stellen en vervolgens doorgaan met het injecteren van Test C. De reden hierachter is dat het consumeren van Test C samen met bloedverdunners en suikermedicijnen kunnen tot schadelijke bijwerkingen leiden.