Waarom

Waarom moeten we testosteron stapelen samen met een andere anabole steroïde?

Op dit moment moet u weten dat er geen anabole steroïde alleen werkt, het moet worden gestapeld met testosteron om het normale fysiologische functioneren van endogeen testosteron te behouden.

Het is bekend dat wanneer we beginnen met het gebruik van anabole steroïde hormonen, de lichaamseigen testosteron productie wordt belemmerd en er dus behoefte is aan een exogene toevoer van hormoonachtig Testosteron Cypionate. 


Wees attent! Er zijn doseringsniveaus voor beginners, gevorderden en experts!


Zoals hierboven vermeld, kan de dosering voor drie verschillende niveaus variëren. Op basis van uw niveau wordt de Test C-dosering wekelijks gegeven.

Waarom Testosteron Cypionate stapelen met andere steroïden

Hier is de tabelweergave van het Test C-niveau voor alle drie de niveaus:

1. Beginner  – Het bereik varieert tussen 300-500 mg per week. De effectiviteit van dit hormoon is erg krachtig dat zelfs als de beginner het lagere niveau volgt, hij het effect ervan zal zien.

2. Gevorderd  – Voor mensen van gemiddeld niveau varieert de dosering tussen 500-700 mg per week. Maar een belangrijk punt om op te merken is dat als je op een gemiddeld niveau zit, je waarschijnlijk nooit boven de 500 mg per week hoeft te gaan. Aangezien het bereik tussen 500 – 700 mg ligt, kan men het verbruik opdrijven, maar dit is niet altijd gunstig. Hogere doseringen zal de kans op bijwerkingen vergroten.

3. Expert  – Voor de geavanceerde sporter, varieert de dosering tussen 700-1000 mg per week. Ook hier is het belangrijk om te benadrukken dat de hogere dosering een sneller en beter resultaat kan opleveren, maar dat de neveneffecten ook sneller  zichtbaar zijn. U moet dus de doseringshoeveelheid kalibreren en vervolgens in de pool van steroïde-injectie springen.