Dosering

Testosteron Cypionate dosering en toediening

Als iemand voor het eerst de wereld van het injecteren van anabole steroïden betreedt, is testosteron de veiligste optie die beschikbaar is. Het is de beste keuze voor beginners. De belangrijkste reden hierachter is dat Testosteron Cypionate een langere halfwaardetijd heeft en langzaam vrijkomt. Beide factoren verminderen de noodzaak van frequente injecties, die anders voor sommigen een nachtmerrie zouden kunnen zijn. Testosteron moet altijd de basis zijn van elke steroïde cyclus. Ervaren gebruikers geven u hetzelfde advies.

Het beste deel van de dosering van Testosteron Cypionate is dat het kan worden aangepast aan de behoefte, de dosering is bijvoorbeeld anders voor degenen die het nodig hebben voor ballaststoffen, terwijl het anders is voor degenen die het nodig hebben om te snijden.

Testosteron Cypionate dosering

Testosteron is ongetwijfeld de meest populaire steroïde op de markt van bodybuilding. Wanneer u het echter koopt of zelfs uw arts het u voorschrijft, zullen zij u vertellen de dosering te volgen. Doseringen zijn anders voor TRT-behandeling dan voor degenen in een prestatieomgeving. Dit zal ook variëren voor beginnende, gemiddelde en gevorderde gebruikers. We willen u enkele tips geven over hoe u de juiste dosis kiest om de beste resultaten te krijgen.

Testosteron Cypionate-injecties kunnen twee keer per week worden gedaan. Dit is de meest gebruikelijke methode die wordt gebruikt door mensen met meer ervaring. Het is belangrijk om ook uw tolerantieniveau te kennen. Soms is meer minder. Je hebt geen hoge doses nodig om goede resultaten te krijgen. De reden dat deze steroïde meer dan eens per week moet worden geïnjecteerd, is om de bloedspiegels op peil te houden.

Voor beginners:

Als u net bent begonnen met het injecteren van steroïden, dan is de voorgeschreven hoeveelheid 400 – 500 mg voor de cyclus van 12 weken.

Voor ervaren jongens:

Voor degenen die eerder deze steroïde hebben gebruikt, stijgt de dosering tot 600-700 mg. Dit duurt 12 weken.

Welnu, er is een lagere hoeveelheid van dit steroïde dat wordt gesuggereerd wanneer u het met andere anabole geneesmiddelen zoals Winstrol stapelt.

Juiste toediening en timing van de dosering van Testosteron Cypionate

Het testosteronniveau moet de Testosteron Cypionatedosering zijn die op een andere dag moet worden ingenomen. Als u uzelf wilt beschermen tegen schadelijke bijwerkingen, overdosis uzelf dan nooit in de hebzucht om snel resultaat te krijgen.

timing van de dosering van Testosteron Cypionate

De standaarddosering is 12 cycli, waarbij de persoon Test C elke andere dag van de week moet consumeren, dat wil zeggen, als iemand meer dan de voorgeschreven dosering heeft ingenomen, kan dit tot nadelige bijwerkingen leiden. De doseringscyclus moet voor elke andere dag lopen. Als u bijvoorbeeld test C op maandag heeft geïnjecteerd, wordt de volgende injectie op donderdag gepland. Dus als u begint met een dosering van 500 mg per week, moet u op maandag 250 mg innemen, gevolgd door 250 mg op donderdag.

Alleen een goede administratie kan je helpen om geweldige resultaten te behalen!

Wat mag u verwachten van Test C dosering?

Het is vrij duidelijk dat als je bent overgestapt op het testen van de C-dosering, je een aantal effectieve resultaten verwacht met betrekking tot bodybuilding. Vetvrije, gebeeldhouwde body is iets dat mensen en bodybuilding-aspiranten ertoe aanzet om over te schakelen naar deze steroïde.