Cycli

Testosteron Cypionate Cycles: de beste manieren om Test Cyp te gebruiken

Testosteron Cypionate-cycli zijn uiterst flexibel en uitwisselbaar qua gebruik. Testosteron zelf wordt beschouwd als de meest veelzijdige en flexibele anabole steroïde die vrijwel alles kan. Het wordt gebruikt om elke bodybuilder of atleet te helpen de gewenste resultaten te bereiken. Naast de kwaliteit van extreme veelzijdigheid, is het ook belangrijk om te vermelden dat testosteron verreweg de veiligste anabole steroïde is. Het heeft een hele reeks essentiële kenmerken en functies die het gebruik ervan noodzakelijk maken om in elke steroïde cyclus op te nemen. Degenen die ervaring hebben met het gebruik van steroïden, weten dat testosteron de basis moet zijn van de geplande steroïde cyclus.


Met betrekking tot de feitelijke cycli van Testosteron Cypionate is dit een verbinding die een zeer breed scala aan compatibiliteit met andere steroïden vertoont. Testosteron is in het algemeen stapelbaar en compatibel met elke andere anabole steroïde.


De enige kleine uitzondering op deze regel is het feit dat verschillende veresterde varianten van testosteron de neiging hebben beter te stapelen met andere anabole steroïden met zeer vergelijkbare halfwaardetijden en afgiftesnelheden. Testosteron Cypionate is veel beter compatibel wat betreft injectie- en toedieningsplanning met trenbolon ENANTAAT dan met trenbolonacetaat. Testosteron Cypionate kan zonder problemen met trenbolonacetaat worden gebruikt, maar het probleem hier is dat Testosteron Cypionate een halfwaardetijd van 12 dagen heeft, terwijl trenbolonacetaat een halfwaardetijd van 3 dagen heeft. We weten uit ervaring dat dit ongemakkelijk kan zijn, dus we moeten u bewust maken van de verschillen bij het samenstellen van een cyclus. Dit is de reden waarom Testosteron Cypionate beter zal combineren met Trenbolone Enanthaat, omdat ze allebei bijna dezelfde halfwaardetijd hebben.

Testosteron Cypionate Cycles

Snijden, ballaststoffen en magere massacycli zijn allemaal mogelijk met Testosteron Cypionate. De lengte en startperiode van Testosteron Cypionatecycli is belangrijk om te weten. Testosteron Cypionate heeft een halfwaardetijd van 12 dagen, wat een verlengde cyclus van Testosteron Cypionate cyclus van ongeveer 10 – 12 weken vereist. Vanwege de langere periode die nodig is om optimale stabiele bloedplasmaconcentraties te bereiken, zal de ‘kick-in’-periode waarin de gebruiker lichaamsbouw veranderingen en extra kracht zal ervaren pas na 4 tot 6 weken zijn.

Beginner Testosteron Cypionate cyclus

Weken 1-12:

Weken 1-12:
Test Cypionate 300-500 mg per week

Dit is een perfecte introductiecyclus voor elke beginner in de steroïde wereld. We raden aan dat elke nieuwe anabole steroïde cyclus voor beginners altijd uit alleen testosteron moet bestaan, en dat elke gewenste estervariant van testosteron kan worden gebruikt.

Tussenliggende Testosteron Cypionate cyclus

Week 1-12:
Test Cypionate 500 mg per week
Deca-Durabolin 400 mg per week

Week 1-4:
Dianabol 25 mg per dag

Geavanceerde Testosteron Cypionate cyclus

Week 1-12:
Test Cypionate 500 mg per week
Tren Enanthaat 600 mg per week

Dit is een van de perfecte voorbeelden van geavanceerde Testosteron Cypionatecycli. In deze cyclus wordt de Enanthaat-variant van Trenbolone eenvoudig gebruikt omdat die perfect samengaat met de Testosteron Cyp, omdat de Cypionate- en Enanthaat-esters zoals eerder besproken beide bijna identieke halfwaardetijden hebben. Dit biedt de gebruiker dan ook gemak, evenals vlottere injectie- en toedieningsfrequenties. Met name deze cyclus is sterk genoeg om te worden gebruikt als een ophopende cyclus, magere massacyclus of snijcyclus – allemaal zonder het potentieel voor waterretentie of andere oestrogene bijwerkingen.

Voor het snijden is de volgende Testosteron Cypionatecyclus gebruikelijk en zeer effectief:
WeekTest CypionateTren AcetateWinstrolArimidex
1600 mg / week——-——-0,5 mg eod
2600 mg / week——-——-0,5 mg eod
3600 mg / week——-——-0,5 mg eod
4600 mg / week——-——-0,5 mg eod
5600 mg / week100 mg eod——-0,5 mg eod
6600 mg / week100 mg eod——-0,5 mg eod
7600 mg / week100 mg eod50 mg ed0,5 mg eod
8600 mg / week100 mg eod50 mg ed0,5 mg eod
9600 mg / week100 mg eod50 mg ed0,5 mg eod
10600 mg / week100 mg eod50 mg ed0,5 mg eod
11600 mg / week100 mg eod50 mg ed0,5 mg eod
12600 mg / week100 mg eod50 mg ed0,5 mg eod
Voor een Testosteron Cypionate-cyclus buiten het seizoen is het volgende plan vrij gebruikelijk:
WeekTest CypionateDeca DurabolinAnadrolArimidex
1600 mg week400 mg week50 mg ed0,5 mg eod
2600 mg week400 mg week50 mg ed0,5 mg eod
3600 mg week400 mg week50 mg ed0,5 mg eod
4600 mg week400 mg week50 mg ed0,5 mg eod
5600 mg week400 mg week50 mg ed0,5 mg eod
6600 mg week400 mg week50 mg ed0,5 mg eod
7600 mg week400 mg week——-0,5 mg eod
8600 mg week400 mg week——-0,5 mg eod
9600 mg week400 mg week——-0,5 mg eod
10600 mg week400 mg week——-0,5 mg eod
11600 mg week——-——-0,5 mg eod
12600 mg week——-——-0,5 mg eod

Er is zonder twijfel geen enkele andere steroïde die beter is voor het opbouwen van massa dan testosteron. De veelzijdigheid van Cypionate maakt het mogelijk om het te stapelen met een aantal andere steroïden voor een maximaal effect. Dianabol, Primobolan, Deca Durabolin en Equipoise worden allemaal vaak gebruikt binnen één stapel.

We kunnen het belang van het uitvoeren van PCT niet genoeg benadrukken. Sommige gebruikers kiezen ervoor om PCT over te slaan en meteen door te gaan naar de volgende steroïde cyclus. Dit kan voor meer klachten zorgen op langere termijn omdat het lichaam onvoldoende tijd krijgt om te herstellen.

PCT na Testosteron Cypionate cyclus

PCT na Testosteron Cypionate cyclus

Post-cyclus therapie na een steroïde cyclus moet 2-3 dagen na de laatste injectie beginnen en drie weken duren. Individuen hebben meestal een voorkeur voor welk medicijn ze voor PCT willen gebruiken. Ofwel Clomid of Nolvadex worden door de meeste, zo niet alle bodybuilders en atleten gebruikt. Beide hebben milde bijwerkingen zoals misselijkheid en / of hoofdpijn, maar moeten worden ingenomen om het lichaam te reguleren en u voor te bereiden op het uitvoeren van de volgende bulk- of snijsteroïdencyclus.