Bijwerkingen

Testosteron Cypionate bijwerkingen

Als je van bodybuilding houdt en supplementen hebt gebruikt, dan heb je vaak gehoord van de bijwerkingen. Een van de meest voorkomende problemen waarmee gebruikers van kunstmatige supplementen voor bodybuilding worden geconfronteerd, is hypogonadisme waarbij het lichaam niet in staat is om voldoende testosteron te produceren.

Dit kan tot enkele nadelige effecten leiden. Om dit te verhelpen, stellen veel therapeuten voor om supplementen met Testosteron Cypionate te gebruiken. Dit medicijn is een injecteerbaar medicijn dat hypogonadisme helpt behandelen. Hier zullen we alles over Testosteron Cypionate en het gebruik ervan uitleggen.

Je lichaam volstoppen  met exogene middelen die synthetisch zijn en kunstmatig worden gegenereerd kan je in de problemen brengen. Tenzij u het echt nodig heeft, zou niemand u adviseren om over te schakelen op een Testosteron C-injectiecycli. Maar als u het nog steeds wilt gebruiken lees de volgende tekst dan aandachtig.

Behandeling met testosteron wordt niet aanbevolen voor mannen met prostaat- of borstkanker. Bovendien kan testosterontherapie slaapapneu bij oudere mensen verergeren.

Hoewel testosteron wordt beschouwd als de veiligste anabole steroïde, heeft het zijn eigen bijwerkingen, waardoor het gebruik ervan twijfelachtig is. Hier zullen we enkele van de waarschijnlijke bijwerkingen van Test C toelichten waarmee u rekening moet houden voordat u overschakelt naar de Test C-cyclus.

Naast ons volgen en geweldige kunst bespreken op onze Google+ pagina, hebben we ook een Hangout-app gemaakt binnen het Art Project, zodat je je favoriete collecties kunt delen en misschien je vrienden een persoonlijke rondleiding kunt geven. Als er een ontluikende museumgids of een kunstcriticus in een van jullie zit, kan het eindelijk worden losgelaten! Bekijk deze video om te zien hoe het werkt.

Testosteron Cypionate bijwerkingen

Waarschuwingssignalen van het gebruik van Testosteron Cypionate

 • Harteffecten: er zijn onderzoeken geweest die de negatieve impact van test C op het hart aantonen. Het kan in sommige gevallen leiden tot een risico op een beroerte of hartaanval of zelfs de dood.
 • Leverproblemen: Dit is een ander deel van het lichaam dat getroffen wordt door het regelmatige en ongecontroleerde gebruik van Test C. Men kan problemen krijgen zoals hepatitis of zelfs leverkanker.
 • Waarschuwing voor bloedstolsels: het kan ook leiden tot de ontwikkeling van bloedstolsels in de longen of aderen van het been.

Veel voorkomende bijwerkingen:

 • Pijn en zwelling op het punt van injectie.
 • Gynaecomastie
 • Haargroei
 • Frequentere erectie
 • Stemmingswisselingen
 • Hoofdpijn

Welnu, dit zijn veel voorkomende bijwerkingen, dus als ze aan de mildere kant zijn en binnen enkele dagen verdwijnen, hoeft u zich geen zorgen te maken, maar als de aandoening aanhoudt, moet u een arts raadplegen voor betere hulp.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel we veel voorkomende bijwerkingen en ernstigere bijwerkingen vermelden, niet alle gebruikers deze zullen ervaren. Elk lichaam reageert anders op de steroïde en de hoeveelheid die gebruikt wordt speelt ook een grote rol. Er is altijd een hoger risico op het ontwikkelen van bijwerkingen door langdurig gebruik van alle steroïden. Er zijn mannen en vrouwen die al meer dan 20 jaar steroïden gebruiken. Sommige hebben te maken met de negatieve effecten en sommige hebben een hoog tolerantieniveau. Iets om in gedachten te houden.

Ernstige bijwerkingen

Welnu, de bijwerkingen van Test C zijn niet beperkt tot hierboven; indien genegeerd, kunnen deze problemen naar het volgende niveau escaleren en tot ernstige problemen leiden. Hier zijn enkele ernstige bijwerkingen die u in de gaten moet houden. Als u een van deze bijwerkingen tegenkomt, is het tijd om naar de dokter te gaan.

Hartinfarct

 • Pijn op de borst.
 • Problemen tijdens het ademen.
 • Ongemak in het bovenlichaam.
 • Hartaanval.

Vergroting van de prostaat

 • Frequent urineren.
 • Moet ’s nachts meer dan normaal  plassen.
 • Zwakke urinestraal.
 • Spannen op het moment van plassen.
 • Problemen bij het plassen.
 • Mogelijk kunt u de blaas niet volledig legen.

Extreme bijwerkingen kunnen zelfs leiden tot prostaatkanker, maar dat is meestal bij mensen van 65 jaar of ouder.

Leverproblemen

 • Braken.
 • Pijn in de buik.
 • Zwelling in de benen.
 • Lichtgekleurde ontlasting.
 • Donker gekleurde urine.
 • Geelverkleuring van de huid.

Stolsels in de diepe aderen van de benen

 • Zwelling in het been vergezeld van pijn.

Longembolie –  Deze aandoening leidt tot bloedstolsels in de longen. Enkele veel voorkomende symptomen zijn:

 • Ademhalingsproblemen.
 • Duizeligheid.
 • Snelle pols.
 • Pijn de borst.
 • Bloed tijdens hoesten.

Polycythemia –  Deze aandoening zal resulteren in verbeterde rode bloedcellen, wat kan leiden tot:

 • Hoofdpijn.
 • Roodheid op het gezicht.
 • Bloedproppen.
 • Beroerte.
 • Vermoeidheid.
 • Slechte mentale alertheid.

Testosteron Cypionate interactie met andere medicijnen

Een belangrijk punt om op te merken terwijl u Test C gebruikt, is dat als u een ander medicijn gebruikt, u moet weten dat Testosteron Cypionate-oplossing de manier kan beïnvloeden waarop de andere kruiden of medicijnen in uw lichaam werken.

Testosteron Cypionate interactie met andere medicijnen

Soms kan het ook dodelijk zijn. Dus als u medicijnen gebruikt, moet u dit aan uw arts vertellen. Zodra de arts het heeft goedgekeurd en heeft voorgesteld om Test Cypionate te gebruiken, gaat u er pas mee door.

Het is belangrijk om te weten dat wanneer u andere medicijnen gebruikt het gevaarlijk kan zijn om Test C te gebruiken. Raadpleeg daarom altijd uw arts voordat u een cyclus begint.

Symptomen kunnen van persoon tot persoon verschillen. Voor sommigen kunnen de symptomen binnen een dag of twee verdwijnen, terwijl het voor anderen kan leiden tot meer verergerde effecten. 

Hier ontvouwen we verschillende manieren waarop Test C kan interageren met andere medicijnen:

Zoals hierboven vermeld, kan het injecteren van Test C met andere medicijnen enkele schadelijke effecten veroorzaken.

Enkele van de opvallende punten die u moet overwegen, zijn onder meer:

Als u een van de volgende geneesmiddelen gebruikt, kan het vergezellen van Test C daarbij resulteren in een verlaging van de bloedsuikerspiegel. In dit geval kan uw arts u aanraden de dosering van diabetesmedicijnen te verlagen. Het kan ook zijn dat u de bloedsuikerspiegel regelmatig moet controleren wanneer u Test C samen met andere geneesmiddelen gebruikt.

Hier is de lijst met medicijnen:

 • Insuline,
 • Orale diabetesgeneesmiddelen zoals repaglinide, nateglinide, glipizide, linagliptine pioglitazon, exenatide, rosiglitazon, metformine, sitagliptine, saxagliptine en glimepiride en liraglutide.

Test C moet worden vermeden als u geneesmiddelen zoals warfarine gebruikt, een soort orale bloedverdunners.

Als u Test C ermee begint te consumeren, kan dit leiden tot meer bloedingen. Uw arts zal u altijd nauwlettend volgen en het medicijn dan voorschrijven.

Als u adrenocorticotroop hormoon of een ander soort corticosteroïde consumeert, bestaat ook het risico van oedeem of vochtophoping. Dit kan verder leiden tot hart- of leverproblemen.

Wat is hypogonadisme?

Hypogonadisme is een medische aandoening waarbij het lichaam onvoldoende testosteron kan aanmaken. Veel mensen kennen dit simpelweg als een tekort aan testosteron. De tekenen en symptomen zijn afhankelijk van wanneer het begint en hoe ernstig het testosterontekort is.

Omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel testosteron zal worden geproduceerd, kan een vertraagde ontwikkeling en ook een vermindering van het aantal zaadcellen het gevolg zijn.

Hypogonadisme kan ook leiden tot emotionele en mentale veranderingen: verminderde zin in seks, opvliegers, slechte concentratie en vermoeidheid …

Symptomen van hypogonadisme:

 • Onvruchtbaarheid
 • Gebrek aan spermaproductie
 • Erectiestoornissen
 • Verminderde spiermassa
 • Ontwikkeling van borstweefsel of gynaecomastie
 • Verlies van botmassa