Hoe injecteren?

Informatie over testosteron injectie

Zoals u al weet, is Test Cypionate een injecteerbare steroïde. Voor TRT-behandeling worden injecties meestal elke 10-14 dagen gedaan. Bij gebruik door bodybuilders en atleten in een prestatiegerichte setting, worden injecties met Test Cyp meestal tweemaal per week toegediend. De meesten zullen tijdens hun cyclus elke maandag en donderdag injecteren, waarbij de dosis gelijkmatig wordt verdeeld.

Testosteron Cypionate-injecties

Voordat u verder gaat met de informatie die we verstrekken, moet u weten hoe u zelfinjecties moet toedienen. Als u een beginner bent, raden we u aan een vriend, een significante ander of iemand die weet hoe steroïden goed te injecteren, te vragen.

Terwijl sommigen injecties van hun arts krijgen, is het in de bodybuilding- en fitnessindustrie gebruikelijk om zichzelf te injecteren. Dit moet met voorzichtigheid gebeuren en met het gebruik van steriele apparatuur die zonder recept verkrijgbaar is bij uw plaatselijke apotheek. Injecties worden gedaan in de bilspieren, schouders en quads (meest voorkomende gebieden).


Als u Test Cyp van een professionele zorgverlener gebruikt, is er geen mogelijkheid om een overdosis te krijgen. Maar als er een overdosis optreedt, kan deze dodelijk zijn. Zoek dus onmiddellijk medisch advies.


Twee punten die u moet weten als u doorgaat met test C zijn onder meer:

1. Mogelijk wordt u voorgeschreven bloedonderzoek te laten doen.

2. Testosteron kan ook de botgroei beïnvloeden bij jongens die worden behandeld voor vertraagde puberteit. In dergelijke gevallen kan uw arts tijdens de behandeling om de zes maanden röntgenfoto’s voorstellen.